OFYR Catering

 

 

Wij geloven dat eten het feest kan maken of breken.  Wij willen je helpen om een gedenkwaardig menu en sfeer te creëren voor jouw evenement.

 

 

We zijn er om je te helpen met alle aspecten van het organiseren van je outdoor catering. Van het selecteren van de juiste gerechten en drankjes tot het plannen van een indrukwekkende presentatie, wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw evenement een groot succes wordt.

 

Maatwerk catering

Onze catering diensten omvatten:

– Aangepaste menu ontwerp en menu creatie op basis van uw voorkeuren en budget

– Unieke gerechten, inclusief seizoensgebonden menu’s en gerechten die geschikt zijn voor gasten met voedsel allergieën of speciale wensen.

– Verbluffende presentatie-ideeën om de uitstraling van jouw evenement te verbeteren

Live cooking show

Live cooking is een leuke en interactieve manier om je gasten te betrekken bij het eten dat u bereidt. Onze koks zijn experts in het tot leven brengen van verse vis, vlees en groenten op de OFYR of Monolith Grill, zodat u kunt laten zien hoe heerlijk uw maaltijd zal zijn.

Het knisperende hout, de warmte van het vuur en de geur van het eten nemen uw gasten mee op een culinaire reis met onze live cooking services. Van kleine gerechten tot een zevengangendiner, je kunt bij ons terecht!

OFYR CATERING
OUTDOOR CATERING

Outdoor cooking catering

GoodLooking Cooking is anders dan een standaard cateraar. En dat is wat jij wilt!

Wanneer je kiest voor deze exclusieve manier van catering, krijg je iets heel bijzonders: alles wordt gemaakt op houtvuur of briketten, gekookt met onze stoere buitenkookmaterialen zoals driepoten, de Monolith grill, de OFYR en Dutch Ovens. We werken uitsluitend met biologische producten en steunen onze lokale boeren dus halen we onze producten graag daar vandaan. Zoveel mogelijk uit de regio van Maas en Waal.

 

We varieren van een gelakte buikspek naar een volledig glutenvrij shared diner. We koken met gewenste seizoensproducten. Wat we van het land plukken koken we mee. Live cooking catering is heel sfeervol koken en alles vindt buiten plaats: geen activiteit binnen maar alles lekker buiten…alle gasten komen naar het vuur kijken-en stellen ons al hun vragen-en dat vinden we leuk!

Onze koks zijn communicatief zeer sterk en praten graag met passie over hun vak. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wij zorgen ervoor dat tijdens live outdoor cooking catering alles tot in de puntjes is verzorgd; ook de decoratie verzorgen wij graag voor je!

OUTDOOR CATERING